Teamforce

De gezichten van teamforce

IMG_2872

Vincent

Eigenaar

Vincent is de eigenaar van Teamforce en tevens bedrijfsadviseur. Na zijn studie economie, is hij meer dan 10 jaar werkzaam geweest bij verschillende banken, waarna hij ondernemer is geworden. Vanuit zijn ervaringen binnen zijn financieel strategisch advies bureau en IT projectbureau draagt hij bij aan de groei van Teamforce. Vincent is daarnaast verantwoordelijk voor de IT tak binnen het bedrijf en geeft zowel intern als extern bedrijfsadvies. 

68858707_10220138961489190_7809680377395544064_o

Dominique

Recruitment Consultant

Dominique is onze recruiter, bedrijfsadviseur en coach. Zij heeft een masteropleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie gevolgd aan de Erasmus Universiteit, waarna zij een aantal jaren werkzaam is geweest als wetenschappelijk docente aan de EUR. Daarna is zij haar vader achterna gegaan in het ondernemerswezen. Binnen Teamforce is Dominique verantwoordelijk voor het koppelen van de juiste kandidaten aan het juiste bedrijf. Daarnaast adviseert zij onder meer over personeelswerving, personeelsbehoud en HR beleid. Ook coacht zij werknemers en werkzoekenden om het beste uit zichzelf te halen.

download

Iris

Imagineering Consultant

Iris is onze Imagineering consultant. Zij adviseert en faciliteert bedrijven bij vraagstukken over sociale innovatie. Met alle technologische vooruitgang verliezen we weleens uit het oog dat we ook de werknemers mee moeten nemen in deze veranderprocessen. Het zijn namelijk de medewerkers die deze veranderingen moeten dragen. Hierbij kan Iris helpen. Sociale innovatie is het naar boven halen van veerkracht, vernieuwing en creativiteit om het gedrag van medewerkers binnen bedrijven te laten veranderen. 

0

Tim

Business Consultant, Strateeg

Tim is onze business consultant. Hij adviseert Teamforce en onze klanten over strategische vraagstukken omtrent beleid, HR, strategie, missie en visie. Na zijn opleiding tot piloot aan de KLS is hij het bedrijfsleven in gegaan. In zijn loopbaan heeft hij meerdere grote projecten geleidt en diverse management rollen bekleed.

pexels-photo-1311547

Administratie

Ingeborg draagt zorg voor de volledige financiële bedrijfsvoering binnen Teamforce. Zij is een ervaren financieel specialiste met een MBA achtergrond. Jacqueline is verantwoordelijk voor de verwerking van alle salarisadministratie.