Missie en visie

Onze Missie

Onze missie is jouw bedrijf, en medewerkers beter te laten presteren door de juiste matches te realiseren en passend advies te geven.

Bedrijfsresultaten worden beter van goed passend personeel. Gemotiveerde en betrokken medewerkers werken harder, zijn minder vaak ziek en blijven langer bij je in dienst. Daarnaast zijn het vaak bijzonder goede ambassadeurs voor je bedrijf. Je medewerkers zijn je beste reclame!

Daarom adviseren wij graag over het werven en behouden van goed personeel en zoeken wij graag voor jullie de best passende match!

IMG_2878

“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou

pexels-photo-704748

Onze Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste matches voortkomen wanneer alle partijen uitstekend bediend worden binnen een recruitmentproces. Daarom zijn zowel werkgevers als werkzoekenden bij ons klant. Met deze reden hebben we bewust de keuze gemaakt om ons hierin te specialiseren, omdat wij geloven dat hier de kracht ligt in direct contact met adviseurs die de markt kennen, hoog zijn opgeleid en affiniteit hebben met het vak. Dit leidt bewezen tot goede resultaten en is immers winst voor alle partijen. Deze win-win situatie streven wij in iedere situatie na.

Werkzoekenden zijn bij ons ook aan het juiste adres! Ons doel is om voor jou een baan te vinden waar je gelukkig van wordt én gezond van blijft. Daarom zoeken wij een werkgever waar jij je helemaal thuis voelt, tot bloei komt en waar je je verder kan ontwikkelen. De basisvoorwaarde hierbij is dat wij altijd werken met klanten die de waarde van medewerkers inzien, en daar ook in willen investeren. Deze waardering zie je bijvoorbeeld terug in goede arbeidsvoorwaarden, een ontwikkelingsbudget, lunch of compliment voor het gedane werk. Of wat dacht je van bedrijfsuitjes of een fitness- of kickboks les gefaciliteerd door je werkgever? Bij onze klanten behoort dit allemaal tot de mogelijkheden!

Wanneer jij als medewerker goed op je plek zit, resulteert dit in meer werkplezier, betere prestaties, minder ziekteverzuim en de intentie om langer bij je werkgever te blijven. Voor iedere partij een win-win situatie dus!