Bemiddeling

Bemiddeling in branches waar onze kennis en ervaring ligt

In onze bemiddeling vinden wij maatwerk belangrijk. Diverse vragen spelen daarbij een rol. Wat voor kandidaat hebben we voor ons, wat is zijn of haar stijl? Wordt hij of zij gelukkiger bij een klein, of juist een groot bedrijf? Presteert hij of zij goed onder druk, of juist helemaal niet? Ook kijken wij goed naar het bedrijf. Hoe zien de missie en visie eruit? Hoe is de sfeer en hoe is de bedrijfscultuur? Past onze kandidaat binnen de ongeschreven regels van het bedrijf? Al deze factoren afwegen, alvorens je een match maakt, dat is voor ons kwaliteit! 

TeamForce

Teamforce Management Intermediair is in 1995 opgericht. Teamforce consultants zetten toen, en nu, hun kennis en ervaring in om andere organisaties sterker te maken. Dit doen wij door te adviseren en jouw bedrijf te ondersteunen met gemotiveerde en deskundige medewerkers.

pexels-photo-4481530

Bemiddeling

Kwaliteit betekent voor ons dat we veel tijd en energie steken in gesprekken met onze kandidaten en klanten. Enerzijds zodat we goed weten wat voor kandidaat we voor ons hebben en wat hem of haar tot goede resultaten drijft. Anderzijds zodat voor ons helder is wat er speelt bij onze klanten en wat zij écht nodig hebben.

Voor ons is het een gegeven dat de kandidaat de benodigde opleiding, certificaten en ervaring heeft. Wij kijken goed of de betreffende kandidaat de juiste mentaliteit en motivatie heeft om bij jullie in het team te passen. Vervolgens matchen wij vooral op basis van iemands karakter, en of we de kandidaat ook daadwerkelijk binnen jullie bedrijf zien rondlopen.

Onze visie is dat je werknemers vele vaardigheden kunt aanleren, maar iemands karakter veranderen of iemand leren om in een team te passen is vele malen moeilijker. De klik is er vaak wel, of niet! 

Teamforce richt zich op het optimaal ondersteunen van jouw organisatie

Of je nu gebruik wilt maken van Werving & Selectie, Detachering, Uitzenden,of Payrolling? Wij bieden je alle opties. Omdat nu eenmaal iedere opdracht en iedere situatie verschillend is.

Succes verzekerd

Van een aantal dingen ben je bij onze kandidaten in elk geval verzekerd: 

  1. Wij leveren gemotiveerde kandidaten met de juiste mentaliteit, die bij jullie team en bedrijf passen.
  2. Wij leveren kandidaten met de gevraagde ervaring en certificaten.
  3. Wij leveren kandidaten met uitstekende trackrecords! 


Wij werken met verschillende vormen van bemiddeling. Kijk gerust welke inzet het beste bij jouw actuele behoefte past of neem contact met ons op om dit samen te bespreken. 

  • Werving & Selectie: Wanneer je personeel zoekt om voor de lange termijn in te zetten binnen jouw bedrijf, en je deze medewerker(s) graag zelf in loondienst wilt nemen.

     

  • Uitzenden: Wanneer je flexibel wilt zijn in de inzet van je personeel en de vrijheid wilt hebben om op- of af te schalen naar gelang er meer of minder werk is. Het personeel komt bij ons in dienst en dit geeft jou alle vrijheid in de inzet van je personeel.

     

  • Detachering: Wanneer je personeel zoekt met een bepaalde expertise, voor een bepaald project of en bepaalde opdracht. Het gaat hierbij om de invulling van een tijdelijke functie of opdracht, waarbij het personeel bij ons in dienst komt.