Bedrijfsadvies

Advies op maat, voor ieder bedrijf

Hoe vindt en behoudt je goed personeel in deze bijzondere tijden? Wat zijn de gevolgen van de WAB voor jouw bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat bij vertrek van personeel geen gaten vallen? Of wat kun je doen aan de impact van corona op jouw bedrijf? Deze en vele andere vragen behandelen we als bedrijfsadvies. Waardevolle kennis en ervaring wordt gedeeld om jouw bedrijf nóg beter te maken. Benieuwd hoe wij dit doen? Plan vrijblijvend een afspraak met een van onze consultants.

TeamForce

Teamforce Management Intermediair is in 1995 opgericht. Teamforce consultants zetten toen, en nu, hun kennis en ervaring in om andere organisaties sterker te maken. Dit doen wij door te adviseren en jouw bedrijf te ondersteunen met gemotiveerde en deskundige medewerkers. 

Bedrijfsadvies

Vanuit onze expertises bieden wij onze klanten graag advies. Wij kunnen met jullie meedenken over tal van grote en kleine zaken die belangrijk zijn voor een goed personeelsbeleid en het behalen van goede bedrijfsresultaten. 

Zo denken wij mee over hoe je in deze bijzondere tijd je personeel kunt houden, of optimaal kunt inzetten. Wij denken mee over hoe je aan goed personeel kan komen en hoe je ze gezond kunt behouden. Over hoe je je wervingskanalen en HR beleid op een goede manier kunt inrichten. Wij denken mee over procesoptimalisatie, innovatie, over jullie missie en visie. Over het vormgeven van de door jullie gewenste bedrijfscultuur. Tevens kunnen wij ondersteunen bij projecten, door het leveren van tijdelijke krachten en door samen te sparren. 

Voor alle mogelijke vraagstukken ben je bij Teamforce aan het juiste adres!