Coaching

Wil jij meer uit jezelf halen? Wij ondersteunen professionals graag in hun ontwikkeling

Wij leven op dit moment in een bijzondere tijd. Wij zien dat mensen meer stilstaan bij hun gezondheid en manier van leven. Velen zoeken naar een nieuwe balans of willen meer uit zichzelf halen. Of je wilt misschien andere dingen uit het leven halen. Wat is nu echt belangrijk voor mij, vragen velen zich af?

Wij helpen je graag. Om oude overtuigingen over jezelf of hoe het leven moet zijn los te laten, met nieuwe energie aan de slag te gaan of gewoon om weer je balans te vinden. Zowel voor werkzoekenden als voor bedrijven en hun medewerkers bieden wij coaching bij ontwikkelvraagstukken. Ben je benieuwd hoe wij dit aanpakken? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Teamforce

Teamforce Management Intermediair is in 1995 opgericht. Teamforce consultants zetten toen, en nu, hun kennis en ervaring in om andere organisaties sterker te maken. Dit doen wij door te adviseren en jouw bedrijf te ondersteunen met gemotiveerde en deskundige medewerkers.

photo-1533227268428-f9ed0900fb3b (1)

Waarom Coaching bij Teamforce?

Prive / Zakelijk

Houdt jij aan het einde van de dag nog een stuk energie over of hou je aan het einde van je energie nog een stuk van de dag over? In dat laatste geval, is het tijd om eens aan jezelf te denken!

Niet zelden raakt privé problematiek ook de werkvloer of andersom. Wij zijn er voor je om je te coachen. Bijvoorbeeld als je het moeilijk hebt thuis of op het werk. Of als je een nieuwe weg wilt inslaan, maar nog niet zo goed weet welke.

Wij kunnen je inzicht geven in hoe je in elkaar steekt, wat je sterke en ontwikkelingspunten zijn. Wij laten je zien wat jouw passies, ambities en drijfveren zijn. Kortom waar jij energie van krijgt. Maar ook wat jou veel energie kost en hoe je jezelf daar tegen kan wapenen of wat je eraan kan doen om dit om te buigen naar iets wat jou wel vervulling en energie geeft. 

Wij kunnen belemmerende overtuigingen ombuigen, oud zeer helen en nieuwe vaardigheden en gedrag aanleren. Wij zijn er voor je om te ontdekken wie je in optima forma kunt zijn!

Of welke branches, type bedrijven en functies bij je passen. Wij zijn er voor je om de status quo uit te dagen, een hoger salaris te vragen of gewoon bij het vormgeven van je verdere carrière pad. 

Tegen de tijd dat wij een loopbaanplan voor je hebben uitgewerkt, sta jij al anders in het leven. Alleen al het feit dat je op een veilige plek, bij iemand buiten je dagelijks leefomgeving je verhaal kwijt kunt, zal enorm opluchten. Echt waar! Dus neem die stap en maak vrijblijvend een afspraak om met ons kennis te maken.

 

Coaching voor leidinggevenden

Wij staan niet alleen voor medewerkers klaar. Als bedrijfsleider, ondernemer of manager heb je vaak vele verantwoordelijkheden, de zware taak moeilijke beslissingen te nemen en je bent een luisterend oor voor al je personeel. Soms is het dan prettig als er ook iemand voor jou is. En daar zijn wij voor! 

Neem gerust contact met ons op om al je zorgen in een veilige omgeving van je af te gooien.

IMG_2886