Interim dienstverlening

Interim

Blijven vacatures onvervuld? Neemt het verloop in je bedrijf toe? Of zorgen de personeelstekorten er zelfs voor dat je bedrijfsvoering in gevaar komt? Overweeg dan eens onze interim dienstverlening. Wij kunnen jullie team direct ondersteunen door inzet van onze expertise op het gebied van :

  • Werving en selectie van personeel
  • Behoudt van personeel
  • Verbeteren van de Candidate Experience
  • Onboarden van medewerkers
  • Opzetten van gesprekscycli voor medewerkers
  • Coaching en Talentontwikkeling
  • Offboarding van medewerkers

TeamForce

Teamforce Management Intermediair is in 1995 opgericht. Teamforce consultants zetten toen, en nu, hun kennis en ervaring in om andere organisaties sterker te maken. Dit doen wij door te adviseren en jouw bedrijf te ondersteunen met gemotiveerde en deskundige medewerkers.

Recruitment Partner

Onze recruiters hebben jarenlange ervaring met de beste manieren waarop personeel geworven en geselecteerd kunnen worden. Het toevoegen van een van onze recruiters aan je team betekend dat je met gerust hart het gehele wervingsproces uit handen kan geven. 

Vanaf het moment dat jullie samen bepaald hebben wat jullie nodig hebben, kan onze recruiter aan de slag om de juiste talenten binnen te halen.

Vacature teksten schrijven is een vak apart

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 85% van de recruiters vacatureteksten schrijven als minst favoriete taak benoemt. 83% van de vacatureteksten scoort daarnaast een onvoldoende. Binnen 30 seconden bepaalt de lezer van een vacature tekst of deze wel of niet verder leest.

Het schrijven van een goede wervende tekst wordt daarmee heel belangrijk, anders wordt deze niet gelezen. Echter de gemiddelde recruiter of HR manager vindt het niet leuk of heeft er te weinig tijd voor. Daarom besteed je dit aan ons uit! 

Wij gaan samen met jullie team kijken wat jullie nodig hebben en toekomstige medewerkers kunnen bieden. We schrijven daarna een aantrekkelijke en volledige vacature tekst, die alle belangrijke boxen tikt om de voor jullie juiste kandidaat aan te trekken!

Loopbaancoaching & Talentontwikkeling

Door inzet van onze loopbaancoaches kunnen wij binnen jouw organisatie kijken naar het arbeidspotentieel dat je hebt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je dit potentieel behoudt voor de toekomst, of zelfs vergroot en versterkt.  

Dit doen wij te kijken wat er nodig is om in de toekomst wendbaar te blijven en de aanwezige talenten van je medewerkers daarin maximaal door te ontwikkelen. Wij hebben daarvoor een efficiënt model ontwikkeld met bewezen effectiviteit.

IMG_6794